skip to Main Content

Bliv klar til vinteren

Bliv klar til vinteren

Dette indhold er sponsoreret. 

Med vinteren lige rundt om hjørnet er det en god idé at begynde at finde vinterjakken frem og forberede sig på de koldere temperaturer, det barske vejr og de glatte veje, som vinteren bringer med sig. Det er dog ikke alene vinterjakken, der er en god forberedelse til vinteren – der findes nemlig flere ting, du selv kan gøre, for at komme lettere gennem vinterens udfordringer. Her kommer der tre gode råd, der kan guide dig godt gennem den kolde årstid.

Snerydning

Der er ikke noget værre end at stå op om morgenen, for så at finde ud af, at hele ens indkørsel er dækket af sne i en meters højde. Det er her man indser, at der ligger flere timers arbejde foran en, bare for at kunne få bilen ud på vejen – men sådan behøver det faktisk slet ikke at være. Hvis du eksempelvis bor i Aalborg, kan du nemlig få folk til at gøre det for dig. Snerydning i Aalborg har faktisk aldrig været nemmere. Med et par få klik får du et helt uforpligtende tilbud, på hvad det vil koste at rydde hele din indkørsel med en snerydder på et par minutter. På den måde slipper du både for selv at skulle ud med sneskovlen, og du kan ligefrem sidde og nyde en varm kop kaffe indenfor, mens du kan se din indkørsel blive ryddet for alt sneen. 

Gør bilen klar

Når du indkørslen er klar, og det er muligt at få bilen på vejen, så er det også vigtigt at bilen er gjort klar til vinteren. De fleste ved godt, at det er vigtigt at få skiftet til vinterdæk, så bilen har bedre vejgreb på de isglatte veje, men har du eksempelvis husket at få skiftet til vintersprinklervæske? Desuden skal man også huske at tænke på, at det kan være, at man kommer til at køre fast i en snedrive, og så er det altså meget rart, at have været på forkant, og dermed fx at have nogle varme tæpper bag i bilen.

Spar på varmen

Når man kommer hjem fra en dejlig og sikker køretur, vil man gerne indenfor og nyde varmen – og det kan faktisk lade sig gøre, uden at varmeregningen stiger til vejrs. Sørg for at tjekke utætheder i hjemmet, for de kan ofte lappes med lidt fugemasse, og hvis du samtidig skruer lidt ned for varmen om natten, og ikke insisterer på at gå barfodet i shorts i hele vinterperioden, så kan der nemt være flere hundrede kroner at spare på varmeregningen, mens vinteren står på. 

Back To Top