skip to Main Content

Få styr på teknologien i din virksomhed

Få styr på teknologien i din virksomhed
Det er meget vigtigt at man som moderne dansk virksomhedsejer sørger for at man har ordentligt styr på teknologien i ens virksomhed. I dag kan en dansk virksomhed trods alt slet ikke løbe rundt, hvis der ikke er godt styr på teknologien.

I denne artikel vil vi snakke mere om, hvordan du som firmaejer kan gribe ind og få bedre kontrol om teknologien i din virksomhed. Læs med her hvis det har interesse for dig og du gerne vil sikre dig, at din virksomhed ikke bunder under fordi der ikke godt nok styr på din it.

Lav en fast aftale med en it-leverandør

Det er først og fremmest en god ide at prøve at lave en fast aftale med en International IT-leverandør. Med jævne mellemrum skal de gamle ting trods alt skiftes ud og det kan for eksempel være, at du skal have noget nyt hardware. I så fald er det vigtigt at kunne anskaffe dette hardware meget hurtigt, så du ikke skal gå og vente på det i længere tid. På den måde behøver det ikke at gå ud over driften i din virksomhed blot fordi det gamle skal skiftes ud.

Derfor er det også en god idé at lægge foden foran og være klar allerede nu, hvis noget af det skal skiftes ud. Det handler om at lave sine undersøgelser og at finde frem til en it-leverandør, som man virkelig kan stole på. Det skal helst gerne være it-leverandør, som har en meget god kundeservice og som også kan sende ud med meget kort varsel. På den måde er du bedst tjent som virksomhed.

Jo mere it du har i virksomheden, jo vigtigere er det at du har en rigtig god aftale med en it-leverandør. I så fald er der trods alt altid brug for hardware, og der er meget der skal skiftes ud. Det kan eventuelt være en god ide at lave et lille lager af hardware på firmapladsen. På den måde har du altid noget du kan gribe ud efter, hvis du lige pludselig har brug for noget.

Husk altid at kigge anmeldelser igennem for de enkelte it-leverandører før du laver en aftale med dem. Gennem anmeldelser kan du hurtigt danne dig et bedre billede af, hvordan den enkelte it-leverandør håndterer tingene.

Hav en it-ekspert ansat på stedet

Dernæst skal du også tænke på at have en fast it-ekspert ansat på stedet. Dette kan komme dig rigtig meget gavn, da der naturligvis altid vil gå et eller andet galt med teknologien i firmaet.

Det kan for eksempel være at nogle af jeres computere får virus? Eller måske driller jeres rigtig store printer? I så fald er det dejligt at have en it-ekspert ansat på stedet, da man dermed kan få hurtig hjælp. Denne it-ekspert vil også kunne gå til hånde i det daglige, så der ofte kan undgås at der opstår problemer.

Det er langt bedre at have en it-ekspert ansat på stedet frem for at have en aftale med en, som kører ud til dig. Det er naturligvis billigere at have en aftale med en it-ekspert, som kan komme ud med kort varsel. Men det går nu engang meget hurtigere med at få løst problemet hvis man har denne it-ekspert ansat på stedet og til at sidde standby.

Led altid efter nye smarte muligheder

Hvis du gerne vil sikre dig, at der altid er styr på teknologien i dit firma, så handler det også meget om altid at lede efter nye smarte muligheder. Teknologien udvikler sig hele tiden og det er vigtigt at man som firmaejer sørger for at følge med. På den måde kan man altid holde sig ovenpå og have en fod foran sine konkurrenter.

Det er blandt andet noget din fastansatte it-ekspert kan hjælpe dig med. Det er trods alt deres arbejdsopgave at holde styr på al teknologien og det indebærer også at finde ud af, hvordan man kan gøre tingene smartere og bedre.

Det handler derfor også om, at du faciliterer nogle møder med denne it-ekspert og forskellige arbejdere fra de forskellige sektorer rundt omkring i dit firma. Disse arbejdere kan fortælle om de problemstillinger de oplever i hverdage, kommer når de forsøger at lave deres arbejde. I fællesskab med it-eksperten kan de dermed hurtigt finde ud af, hvorvidt der er nogle smarte nye teknologiske løsninger på disse problemer.

Sørg for at holde de gamle systemer opdateret

Til sidst handler det dog også om simpelthen at holde de gamle systemer opdateret. Det er også noget som it-eksperten kan gå og holde til hånde med. Nogle gange handler det simpelthen ikke om, at det gamle skal skiftes ud. Nogle gange handler det simpelthen bare om vedligeholdelse. Det er netop fordelen ved at have it ekspert ansat ved stedet, da dette ville være en del af hans daglige opgave.

Back To Top