skip to Main Content

Godt at vide

Nedenfor finder du en række nyttige oplysinger som du kan have glæde af at læse inden vi går igang.

Grunden til du selv skal købe tema samt eventuelle plugins og webhotel er faktisk for din egen skyld. Når projektet er færdigt vil jeg gerne have du er så uafhængig af mig som muligt og har 100% ejerskab over din egen hjemmeside.

Jeg skal selvfølgelig nok guide og assistere dig igennem diverse købsprocesser og det er heldigvis kun noget du kun skal gøre en gang.

For at gøre processen nem og gnidningsfri vil jeg gerne have så meget indhold fra dig som muligt inden vi går igang.

Dette kan være indhold i form af:

  • Tekster til sitet
  • Ønsker til menustruktur
  • Dit logo i høj opløsning eller andet grafisk materiale der knytter sig til dit brand hvis dette forefindes
  • Billedmateriale
  • Login til diverse andre teknologier som siden skal kunne snakke sammen med for eksempel MailChimp eller din Facebook side
  • FTP, database koder og koder til dit kontrolpanel hos din webhotel udbyder

Jeg vil naturligvis også kunne hjælpe dig med at udarbejde ovenstående inhouse hvis der er behov for det og jeg har desuden et løbende samarbejde med meget dygtige fotografer, tekstforfattere og videoproduktionsselskaber.

Det er meget vigtigt løbende at opdatere WordPress, plugins og tema samt løbende tage backup af sin hjemmeside eller webshop. Hvis dette ikke er noget du selv ønsker at gøre kan jeg på det varmeste anbefale mine dygtige samarbejdspartnere Christian F. Behrens fra cfbit.dk, René Sejling fra wpcare.dk samt Torben Heikel Vinther fra Webfronten der tilbyder forskellige serviceaftaler.

Jeg tilbyder ikke teknisk support når siden er launchet og efter projektets overdragelse er Digital Tales ikke ansvarlig for opdateringer, kompatibilitets problemer eller andre problematikker der kunne opstå på baggrund af manglende opdatering samt vedligeholdelse af produktet.

Jeg tilbyder ikke hosting men kan på det varmeste anbefale UnoEuro. Er du bosiddende i udlandet anbefaler jeg også Bluehost.

Digital Tales er ikke ansvarlig for server nedetid, email problemer eller andre server-side problematikker.

Betaling for mine løsninger foregår ved at:

50% af projektets beløb opkræves ved faktura inden projektstart. Dette beløb er ikke refunderbart. Når beløbet er modtaget på min konto påbegyndes arbejdet. De resterende 50% betales når projektet er afsluttet men før materiale er overdraget og siden er i drift

Ved større projekter deles betalingen op i tre:

  • 50% af projektets beløb opkræves ved faktura inden projektstart
  • 25% midtvejs
  • og de resternede 25% når projektet er afsluttet men før materiale er overdraget og siden er i drift

Det kan forekomme mindre merudgifter til køb af skrifttyper, billeder, mindre udviklingsopgaver samt plugins.

Et projekt tager i gennemsnit 20–35 forretningsdage fra vi går igang til siden er i drift.

Længden på et projekt afhænger dog af mange forskellige parametre blandt andet hvor hurtig responstid kunden har på revisioner, hvor afklaret kunden er om sine ydelser og brand, aflevering af indhold og lignende.

I løbet af projektet og inkluderet i projektets pris er der to revisionsgennemgange. Ekstra revisionsgennemgange vil blive faktureret oveni projektets pris á almindelig timepris.

Ja, jeg har åbent for telefonisk henvendelse og mails mandag og tirsdag fra 9.00 til 16.00 samt torsdag og fredag fra 9.00-16.00. Henvendelser besvares ikke om aftenen, i weekenden eller på helligdage.

I begyndelsen af hvert projekt afholder jeg et afklarende møde med dig som er med til at sikre vi er enige om retningen for projektet både visuelt og udviklingsmæssigt. Skulle den uheldige situation opstå at du ikke er tilfreds med mit arbejde betaler du ikke for de resterende 50% af projektets beløb.

Digital Tales kan altid vælge at afslutte et samarbejde hvis det findes væsentlig årsag hertil – feks. urimelige krav i forhold til projektets omfang eller anden upassende opførsel som manglende respons eller kommunikation fra kundens side. I dette tilfælde vil der blive sendt en faktura på antal timer á almindelig timepris der er brugt på projektet indtil dags dato for samarbejdets ophør.

Back To Top