skip to Main Content

Hvad er linkbuilding?

Linkbuilding

Linkbuilding er processen med at skaffe links til dit websted fra andre websteder. Det kan enten ske ved at få dem gennem opsøgende arbejde, eller ved selv at skabe dem, ved hjælp af metoder som indholdsmarkedsføring og gæsteindlæg. Målet med linkbuilding er at øge antallet og kvaliteten af backlinks, der peger på dit websted, så du kan rangere højere i søgemaskinerne, for relevante søgeord. I denne artikel vil vi kigge lidt nærmere på, hvad linkbuilding er for en størrelse.

Hvad er linkbuilding?

Webcrawlere som Google Bot læser alle sider på internettet for at finde og indeksere nye websteder, så de kan returnere relevante søgeresultater til brugerne. Søgemaskinerne bruger linkanalyse til at bestemme placeringerne for hvert enkelt websted. Antallet af backlinks, der peger på et websted, er en af de mange faktorer, der er med til at bestemme dets rangering.

Hvorfor du bør investere i det

Linkbuilding er en populær og effektiv måde at opbygge din hjemmesides placering i søgemaskinerne på. Det kræver et par enkle teknikker, som du kan udføre selv eller med hjælp fra et professionelt SEO-firma. Målet med linkbuilding er at øge antallet og kvaliteten af backlinks, der peger på dit websted, så du kan rangere højere i søgemaskinerne.

Fordelene ved at hyre en ekspert firma

Hvis du hyrer et marketingbureau, kan det hjælpe dig med at få links fra websteder af høj kvalitet, som dit websted måske ikke kan nå på egen hånd. De overvåger linkbuildingprocessen, vurderer resultaterne og sikrer, at alt sker i overensstemmelse med Googles retningslinjer. Det giver dig også mulighed for at fokusere på andre aspekter af din virksomhed, mens bureauet tager sig af resten.

Sådan kommer du i gang med linkbuilding

Hvis du gerne vil i gang med linkbuilding, så er der mange måder du kan komme hurtigt i gang på. Du kan bl.a. søge efter en linkbuilding guide på internettet, der kan forklare dig hvordan du kommer i gang og bedst griber det an. Du kan også hoppe ind på YouTube og se en masse videoer, der tager dig igennem linkbuildingprocessen, step-by-step. 

Fordelen ved YouTube videoer er, at du kan sidde og følge med, samtidig med at du selv arbejder på din linkbuilding. Sidst men ikke mindst, så kan du også komme i gang med linkbuilding, ved at hyre nogle andre til at tage sige af opgaven for dig. De fleste digitale marketingsbureauer tilbyder linkbuilding, som en del af deres services, så der er ikke rigtig nogen undskyldning for ikke at komme i gang.

Back To Top