skip to Main Content

Inspiration og ideer til firmagaver

Inspiration til firmagaver
Firmagaver kan være i forbindelse med mange anledninger. Den mest udbredte form for firmagave er naturligvis firmajulegaver, men det kan også være i forbindelse med påske, pinse, sommer eller lign. Firmagaver er ikke nødvendigvis kun til ansatte, men kan også være gaver til kunder og forretningsforbindelser. Uanset hvilken type firmagave du er på udkig efter, så giver vi dig her inspiration og ideer til forskellige typer af gaver der kan bruge til mange formål.

Vinkurv

Måske det lidt kedelige valg, men ikke desto mindre et valg der oftest falder i god smag. Vin er noget de fleste kan bruge og synes godt om. En vinkurv med et par gode flasker vin som er lidt udover det sædvanlige med nogle tilhørende delikatesser er et sikkert og godt valg.

Oplevelsesgave

Oplevelsesgaver er stigende i popularitet og noget folk oftest bliver glade for at modtage. Der findes oplevelsesgaver hvor modtageren selv kan vælge oplevelse og ellers kan man forære specifikke oplevelser. Det kunne være hyggelige oplevelser som brunch for 2, biograf for 2 mv. som de fleste kan bruge.

Gin Gaveæske

Gin er noget de fleste danskere kan lide og sætter pris på. En god gin og tonic er blandt danskernes foretrukne drink. Derfor vil en gin gaveæske nok også falde i de flestes smag. En gaveæske med en god gin og nogle lækre dertil hørende tonics. Eller en gin gaveæske med tilhørende gin glas. Find et udvalg af gin gaveæsker her.

Køkkenudstyr

Køkkenudstyr er oftest noget folk sætter stor pris på. Det kunne være et godt gryde eller pandesæt fra et af de gode mærker som Eva Trio, WMF, Scanpan, Le Creuset eller lign. Det kunne også være et godt knivsæt med japanske kokkeknive eller flotte serveringsskåle eller fade fra Pillivuyt, Royal Copenhagen eller lign.

Boligartikler

Boligartikler er noget der oftest falder i god smag. De fleste kan godt lide boligindretning og at få nye flotte ting til hjemmet er aldrig dårligt. Det kan være flotte vaser, lamper eller øvrige pynteting. Hvis det kan være indenfor dansk design er det oftest endnu bedre. Det kunne være Georg Jensen, Kaj Bojesen, Royal Copenhagen og lignende mærker.

Back To Top