skip to Main Content

Let’s go to Los Angeles

Sidste år i april var jeg på en lille inspirations tur til Los Angeles. Der er nogle drømmende og æteriske kvaliteter i den by som jeg holder meget af især i bydelen Vencie hvor vi boede.

Efter vi var ankommet tog vi direkte til Venice Beach og jeg måtte flere gange nive mig selv i armen over at befinde mig sådan et sagnomspundet sted. Stillehavet, Venice Pier, det rolige tempo, lyset i kombination med noget lidt råt.

Da jeg var 18 år var jeg i biografen og se Baz Luhrmann’s “Romeo+Juliet”. Det er en af de film som betyder allermest for mig og den vil altid have en helt særligt plads i mit hjerte.

Den film er så utrolig “tight” og velkomponeret. Alle elementer går op i en højere enhed – grafikken, skuespillerne, musikken, lokationerne, lyset, replikkerne, scenografien, replikkerne, kostumerne, koreografien, makeuppen, kameraføringen. En del af scenerne er netop optaget på Venice Beach så det var faktisk en stor oplevelse at opleve stedet i virkeligheden.

Noget af det jeg elsker ved filmen er måden de leger med verdenskendte brands. Coca–Cola bliver f.eks. omskrevet til “L’amour” men med samme velkendte skrift og røde farve. Det er ret finurligt og siger meget om hvor vigtige roller form, skrifttyper og farver spiller når man vil skabe sig et stærkt og genkendeligt brand.

Da vi kun havde fire dage i byen hang vi mest bare ud i Venice og lyttede til Guns N’ Roses, cyklede på tandem ud til Santa Monica Pier, købte kosttilskud i Whole Foods, besøgte “Shutters on the Beach Hotel” (jeg er en sucker for denne type west coast badehotels arkitektur) og tog en “Hop On Hop Off” rundt i resten af byen. Vi fik også lavet hver vores lille tatovering. Jeg fik et lille grafisk “M” bag øret som min mor synes ligner en flue (sigh).

Det er ikke sidste gang jeg skal til Los Angeles, næste gang må det gerne være i længere tid og gerne i kombination med et ophold i San Diego som jeg har hørt skulle være ret fantastisk.

I’ll be back …Om Milene

Hej mit navn er Milene,
Det er mig der er forfatter her på bloggen. Jeg el­sker den di­gi­tale ver­den og de muligheder den giver for at forbinde mennesker og skabe vækst. På bloggen skriver jeg om alle de ting der inspirerer mig og jeg deler også ud af min store viden om hvordan du skaber smuk grafik til din egen hjemmeside eller blog.

Back To Top