skip to Main Content

Få fede og trendy plakater til dit hjem

plakater til hjemmet

Hvad du har hængende på væggene i dit hjem, har stor betydning for hvordan din omgangskreds ser på dig. Har du en sikker stil i din indretning, inkl. det du har hængende på væggen, måske specielt i dine plakater til stuen, har du allerede givet et godt indtryk til dem, der besøger dit hjem.

Visse Vasse

En oplagt mulighed for at finde noget super cool at have hængende er plakater fra virksomheden Visse Vasse, der er et designstudie beliggende på Amager ved København. Virksomheden udvikler blandt andet plakater til stuen, men også notesbøger, kalendere og flere andre ting, der alle fortæller en visuel historier. Generelt kan man sige, at Visse Vasse holder en minimalistisk stil i elegant design og dette både gælder byplakater og naturplakater.

Danmark tema

Det som rigtig mange forbinder med plakaterne fra Visse Vasse er de kendte motiver fra mange kendte steder i Danmark. Eksempelvis er udviklet en række byplakater fra markante steder og ting i de store danske byer. Du kan blandt andet få en lækkert designet plakat med Roskildefestivallen, med Møns klint, med Esbjerg mændene, badeanstalten Helgoland på Amager en række af de berømte tårne i København eller hvad med tårnet i Zoologisk have på Frederiksberg i København eller udsigten over Tivoli.

Sportsmotiver

Endnu en cool mulighed for fede plakater fra Visse Vasse er nogle lækre designet sportsmotiver. Det er eksempelvis muligt at få en alpin skiløber, en cykelrytter i klassisk outfit, en cool designet racercykel, et stemningsfuldt surfer motiv og flere andre smukt designet sportsmotiver. En mulighed der virkelig tilføjer noget stil og coolness til indretningen af dit hjem.

Udenlandske byer

Vil du gøre det let mere internationalt er det også muligt at få Visse Vasse med motiver fra store udenlandske byer. Du kan få stemningsfyldte motiver fra byer som London, Paris, Amsterdam og flere andre af de store metropoler. Det giver et anderledes internationalt snit over dine plakater til stuen.

Naturplakater

Fra Visse Vasse er det også muligt at få en række smukke naturmotiver som plakater i deres velkendte design. Der findes blandt andet et smukt motiv med en lotus blomst, en elegante tulipan plakat, en Sverige plakat med den smukke natur i vores naboland. Og så er der den geniale plakat med udsigten fra et telt, der er placeret i den vilde natur. Virkelig en god ide, der skaber stemning.

En visuel historie

Helt generelt kan man sige, at plakaterne fra Visse Vasse fortæller en visuel historie, som du kan videregive. Der er ekstremt mange muligheder, og du kan helt sikkert findes noget, der matcher din smag.

Back To Top