skip to Main Content

Sådan planlægger du din tur til Sunny Beach

Dette indhold er sponsoreret

Sunny Beach er især kendt for at være stedet vore unge danskere tager ned for at drikke sig fulde og feste hver aften. Og det er der også rigtig mange unge danskere, der gør, så det er helt klart en mulighed. Men Sunny Beach har også meget mere at byde på. Bare fordi du tager på Ungdomsrejse til Sunny Beach betyder det ikke nødvendigvis, at du behøver at drikke dig fuld og feste hver aften og så bruge den næste dag på at kurere dine tømmermænd til du skal igang igen. Hvis det ikke lige er dig at feste hver aften, har vi lavet en guide til dig med alle de ting, som du skal lave i Sunny Beach, som ikke nødvendigvis indebærer fest og drinks.  

Stranden 

De fleste, der tager til Sunny Beach, tager dertil af to grunde: strandene og festerne. Der er nemlig rigtig mange lækre strande i Sunny Beach området. Så hvis du elsker lange, hvide sandstrande, er der masser af muligheder for at udforske forskellige strande i området. Selvom man nogle gange kan være fristet til bare at tage til den strand, som man kender, kan det nogle gange være fedt at udforske andre strande i området. Så selvom Sunny Beach stranden er lækker, er det helt klart det værd at tage på tur en dag eller to og udforske andre strande. 

Strand- og poolbarer

Når man er på ferie i Sunny Beach, kommer man simpelthen ikke udenom, at der er rigtig meget fest og farver over det hele. Men bare fordi, at det er kendt for at være et sted, hvor der er mange fester og alkohol, behøver det ikke være på den traditionelle måde, hvor man tager i byen om aftenen og natten, og så ligger og har det dårlig dagen efter. Der findes nemlig rigtig mange lækre strand- og pool barer, hvor man sagtens kan have en fest i løbet af dagen, og samtidig komme i sin seng i ordentlig tid og få en god nattesøvn.

Natklubber

Selvom man måske ikke normalt er festtypen, kan man simpelthen ikke tage til Sunny Beach uden at i det mindste tage i byen en aften. Det er simpelthen en oplevelse, som man bliver nødt til at have med hjem fra Sunny Beach. Der er nemlig rigtig mange fede natklubber i området. Hvis du ikke er festtypen, kan du sagtens bare sætte en aften af til at gå i byen, men så skal du også fyre den maks af den aften.       

Back To Top