skip to Main Content

Privatlivs- og cookiepolitik

Digital Tales er ansvarlig for behandling af de personoplysninger, der kommer i min varetægt. Når Digital Tales behandler dine personoplysninger, sikrer jeg, at det sker fortroligt, forsvarligt og i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Du kan altid kontakte mig, hvis du har spørgsmål til min behandling af personoplysninger. Se mine kontaktoplysninger nederst på siden.

Nedenfor kan du læse om de informationer, jeg indsamler, hvordan jeg behandler oplysningerne, og hvad jeg bruger dem til.

Hvad sker der med de informationer, du afgiver, når du bruger en af kontakt– eller tilmeldningsformularerne?

Ved brug af en af kontakt– eller tilmeldingsformulaerne registreres de informationer, du indtaster. Oplysningerne, du har afgivet, videregives aldrig og bliver kun brugt for at kunne besvare din henvendelse eller tilmelding.

Digital Tales’ databehandlere er

– Google Analytics
– Webhotel (UnoEuro)
– Digital Tales’ mailsystem

Når du besøger Digital Tales’ hjemmeside

Digital Tales’ har løbende adgang til statistiske oplysninger om besøgende på hjemmesiden. Det er ikke muligt at genkende enkelte personer ud fra disse oplysninger.

De statistiske oplysninger hentes via en cookie fra integrerede plugins: Google Analytics, MailChimp og Ninja Forms.

Når du har besøgt Digital Tales’ hjemmeside, indsamles følgende oplysninger om dig:

– Hvilke sider du har klikket på og hvornår.
– Hvilken browser du bruger.
– Hvilken ip-adresse du har.

Oplysningerne anvendes kun i forbindelse med afvikling af driften samt til udarbejdelse af statistik, som kan bruges til at forbedre opbygningen af Digital Tales’ hjemmeside.

Personoplysninger

Digital Tales indsamler og opbevarer udelukkende de personoplysninger du afgiver for at kunne besvare den henvendelse, du foretager ved at afsende en udfyldt kontakt– eller tilmeldingsformular.

Hvilke oplysninger behandler Digital Tales?

De personoplysninger der indsamles og opbevares er begrænset til det navn og den e-mailadresse som du selv taster ind når du når du bruger en af kontakt– eller tilmeldningsformularerne.

Hvordan behandles personoplysninger?

Jeg sletter personoplysninger, når de ikke længere er nødvendige og relevante og ikke længere opfylder det formål, der var med opbevaringen af de pågældende personoplysninger (kontakt og tilmelding til kursus).

Dine rettigheder

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, jeg behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte, har du ret til, at de bliver rettet eller slettet.

Hvis du vil klage over min behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Kontaktoplysninger

Digital Tales
Linnésgade 25
1361 København

Mobil: 28115378
E-mail milene@digitaltales.dk
Web: digitaltales.dk

Back To Top

Skriv dig på ventelisten


Yay! Du er nu skrevet på venteliste til kurset og vil modtage en mail fra mig når jeg åbner for tilmeldinger.