skip to Main Content
Hej
Mit navn er Milene

Jeg designer og bygger hjemmesider og webshops i WordPress.

Jeg skaber også stærke og holdbare visuelle identiteter der udtrykker din unikke visuelle signatur.

Digital Tales er din digitale partner med speciale i webdesign og branding.

Hos Digital Tales kombinerer jeg min kærlighed for den digitale verden med min passion for smuk grafik. Mine løsninger tager altid afsæt i dine behov, ønsker og drømme.

Nedenfor finder du et udvalg af
mine referencer

Portfolio

Poul Anker Bech

KOM magasinet

Christine Eilvig

Jakob Lindbirk

Keramiker Inge Vincents

Rose Maimonide

Martin Kallesø

Lotte Garbers

Converging Minds

Rungsted krop & sind

Time flies when …

Andre kunder gennem årene

What I do

Rådgivning

Jeg lytter til dine ønsker og mål for din hjemmeside eller webshop og rådgiver dig omkring optimering af funktionalitet samt brand og look. Sammen skaber vi en smuk, stærk og troværdig løsning der matcher dit behov.

Webdesign

Ved at kombinere WordPress med grafikker, farver, skrifttyper og billeder der er designet og udvalgt specielt til dig sikrer jeg din forretning genkendelighed i en branche der sandsynligvis er fyldt med konkurrence.

Art direction

Jeg designer og sammensætter din unikke visuelle identitet. Min stil er klassisk skandinavisk med et strejf af leg og poesi.

Jeg er meget glad for mine kunder
de er heldigvis også glade for mig

Kunderne siger

Christine Eilvig

Jeg har arbejdet med Milene i flere år nu, og hun har gentagne gange taget mit visuelle udtryk til nye højder. Milenes æstetik og perfektionisme kombineret med en professionel hurtighed er noget jeg sætter stor pris på.

– Christine Eilvig, Spirituel mentor

ViSSEVASSE

At finde en person der har et æstetisk øje, som kan tænke købsprocess og tekniske detaljer ind i layoutet er ikke nemt. Jeg har været meget begejstret for Milenes arbejde, og vil til hver en tid bruge hendes ekspertise igen.

– Dorthe Mathiesen, kreativ direktør i ViSSEVASSE

Rose Maimonide

Milene er en webdesigner i en klasse for sig! Jeg kender ingen andre, som besidder hendes originale og intuitive sans for at skabe et æstetisk univers, der matcher hver enkelt af hendes meget forskellige kunder. Milene arbejder topprofessionelt på alle planer og i alle dele af processen.

– Rose Maimonide, forfatter og rådgiver

Oui oui

Skal vi arbejde sammen?

Ring direkte på:

Eller send en besked via kontaktformularen nedenfor

Back To Top